SVÍČKY, KTERÉ POMÁHAJÍ

Nový (srdeční) projekt: Svíčky, které pomáhají

 

Jsem neskutečně vděčná a zároveň pyšná, že Vám mohu konečně představit tento můj nový a hodně srdeční projekt. Neobyčejné svíčky, které nemalou finanční částkou podpoří dobrou věc. Celých 200 Kč z ceny každé prodané SVÍČKY, KTERÁ POMOHLA dostane organizace pomáhající zvířatům.

Tenhle nápad nosím v hlavě už pěkně dlouhou dobu, v podstatě už od té doby, co jsem se výrobou svíček začala zabývat intenzivněji. Tvořit svíčky, které už mnohým z Vás udělaly radost, pro mě znamená moc a jsem za tuto možnost neuvěřitelně vděčná. Ale ještě víc, je skutečnost, že mohu svou tvorbou někomu skutečně pomoct. 

Od mala jsem blázen do zvířat. Miluju je, jsou pro mě vším. Kdybych mohla, vzala bych si všechny opuštěné a trpící tvorečky domů a pečovala o ně. Proto, když se mi v hlavě začal rodit nápad na vytvoření kolekce svíček, které budou pomáhat, měla jsem ve výběru organizace, se kterou bych chtěla spolupracovat, jasno opravdu rychle.

Už dlouhou dobu jsem fanouškem organizace Handipet Rescue. Na instagramu handipetcz vždy sleduji, kterému psovi nebo kočce dokázali pomoct zase do plnohodnotného života. Protože každý život má smysl. Obdivuji jejich práci a zapálení, s jakým pomáhají zvířatům, kterým by už nikdo jiný nedal šanci. Zvířata bez nohou nebo očí, týraná a jinak hendikepovaná jsou jejich každodenní realitou. Lidé z Handipetu jsou neúnavní, obětaví a mají můj obrovský obdiv a vděk.


handipet_rescue_logo-1024x231

Jako majitelku (rozumějte spíš psí mámu) bláznivého amstaffa Kulicha mě vždycky neuvěřitelně bolí vidět psy a kočky pocházející z příšerných podmínek nebo po děsivých zraněních. Můj pes je pro mě člen rodiny, kterému chci dopřát krásný život, pečovat o něj a rozmazlovat ho. Podporou organizace Handipet mohu alespoň trochu pomoct dalším zvířatům, aby se měla lépe a zažila něco z toho, co my všichni milovníci našich mazlíčků se jim snažíme dávat každý den

 

Samotné svíčky jsem vyráběla ručně (jak jinak). Jejich design se mi v hlavě rodil až podivuhodně snadno. Levandule byla jasná volba. Je to jedna z nejoblíbenějších vůní, kterou se nedá šlápnout vedle a sama ji mám ve velké oblibě. Chtěla jsem, aby si každá svíčka na sobě nesla na první pohled znamení toho, že se jedná o něco speciálního spojeného se zvířaty. Proto tam na stužce v levandulové barvě(aby to ladilo s vůní, že:)) visí kovový přívěšek - pacička v srdíčku.

20201120_215826

 

Jedná se o první sérii svíček od značky Jen ♡ Tak, která bude mít pouze 23 kusů. Číslo 23 nebylo zvoleno náhodně, je pro mě symbolické a považuji ho za své šťastné. Vzhledem k počtu kusů jsem se rozhodla, že by bylo skvělé, nechat si vyrobit i etikety. Spojila jsem se s nejšikovnější umělkyní Janykke, která namalovala nádherné květy na etikety a pomohla mi vytvořit i dokonalé "Certifikáty dobrého skutku". 

 

Proč certifikát? Chtěla jsem, aby bylo ihned po otevření krabičky s svíčkou jasné, že se jedná o něco velmi speciálního. Pokud si svíčku pořídíte pro sebe, můžete si certifikát vystavit. Pokaždé, když se na něj podíváte, znovu a znovu Vás zahřeje pocit, že jste udělali něco nesobeckého a úžasného. Navíc pokud se rozhodnete svíčku někomu darovat, okamžitě pochopí, že v ruce nedrží běžnou svíčku. Takový dárek ohromí svého majitele dvojnásob. Radost z krásné ručně vyráběné svíčky ještě podpoří hřejivý pocit z pomoci zvířatům, která toho moc hezkého v životě zatím nezažila.  

20201120_173219

 

Jsem vděčná, že jste si přečetli celý příběh za SVÍČKAMI, KTERÉ POMÁHAJÍ. Doufám, že Vás tento projekt nadchne alespoň z půlky jako mě a snad společně pomůžeme co největšímu počtu tvorů, kteří to potřebují.

Ráda bych tento článek zakončila poděkováním. Poděkováním Vám všem, kteří jste si u mě svíčku už koupili nebo se teprve chystáte si nějakou (třeba tu, co pomohla:)) pořídit. Bez Vás by nic z toho nebylo možné. Nemohla bych dělat, co mě baví a naplňuje a nemohla bych pomáhat ostatním, o což se budu víc a víc snažit. Splnil se mi sen.♡  

Děkuji, že nejste lhostejní a pomáháte se mnou.

 

Monika

Jen ♡ Tak